De 2-Taktsnoevers  n’Tuf Rijssen

 De 2-Taktsnoevers  n’Tuf Rijssen

Menu

Onze club geschiedenis

2-Taktsnoevers clubgeschiedenis.

hoe het allemaal is begonnen voor Brommerclub de Tweetaktsnoevers.

In het mooie jaar 2016, vondt er een bromfiets rit  plaats georganiseerd door onze moeder motorclub n'Tuf.

En laat dat nou, de aanleiding zijn geweest voor enkele, oldtimer brommer liefhebbers ,om de draad "weer" op te pakken en de bromfiets commissie "weer"nieuw leven in te blazen.  Deze commissie had ooit eerder ook al eens bestaan, binnen motorclub n’Tuf, maar is ooit ook weer  gestopt.

Dick van H deed een woordje wat de plannen waren van dit, hernieuwde groepje initiatiefnemers. En wierp zich, zo op als kartrekker.

De naam was daarna snel bedacht, dit omdat ze allen dezelfde verslaving schenen te hebben.

De Rijssense oldtimer brommerclub de 2-taktsnoevers was geboren.

Commissie lid Dick van H heeft schilderen als hobby, en zo boodt hij de motorclub bij de jaar vergadering een schilderij aan, om in het clubgebouw op te hangen. Zie foto

 

Voor 2017 hadden we eerst 2 toer ritten gepland, en wel op 13 mei (80km) en op 8 september een avondrit(40km) met aansluitend een gezellige avond in ons clubhuis.

Helaas kon de rit van 8 september, wegens slecht weer niet doorgaan. Maar de avond was er niet minder om, want we hebben genoten van onze medeleden en een mooie brommerfilm avond. Met natuurlijk de nodige hapjes en drankjes en gezelligheid.

We hopen ook in 2020 door te gaan met dit geweldige mooie clubje, en de activiteiten te gaan voortzetten en hopen op uitbreiding van evenementen, en natuurlijk nieuwe leden.

Dus houd u van met een oude brommer rijden en wilt u ook van een gezellige club genieten? U bent van harte welkom!

Geef u op als nieuw lid en we zien uit naar vele mooie activiteiten en ritten met elkaar.

 Wij wensen u alvast veel tourplezier en een goed en gezond 2020 toe!